TheHike.nl

The Hike

The Hike geeft je jouw portie inspiratie over de mooiste hikes in Nederland, Europa en de wereld. Maar naast hikes geven we je ook de beste tips over hoe je fit de bergen in gaat, welke gear je nodig hebt, hoe je een route uitstippelt of welke wandelschoenen perfect bij jou passen.

Alle hikes op een rijtje

Benieuwd naar de tofste hikes in de buurt of juist op een vakantiebestemming? We hebben ze hier allemaal opgesomd. En waarschijnlijk kom jij wel een paar wandelroutes tegen op onze hiking site, waar je nog niet eerder aan had gedacht of van had gehoord.

Hikes in Nederland

Nederland is een prachtig land om een mooie wandeling te doen. Of je het echt hiken kan noemen, is de vraag. Gelukkig is de natuur beeldschoon en hebben we prachtige Nationale Parken voor de mooiste tochten. Voor de wat pittigere hikes moet je waarschijnlijk de grens over. Denk dan aan België, Luxemburg of Duitsland. Liever nog iets verder, dan hebben we de tofste hikes in de Alpen voor je.

Hiken in de wereld

Naast de tofste trekkings in Nederland en Europa, inspireren we jullie op onze hiking site ook met de tofste hikes in de wereld. Wat dacht je van een tocht in Patagonië, Amerika, Nieuw Zeeland? Maar ook als jouw trip naar Azië of Afrika gaat, hebben we meer dan voldoende tips.

Expedities

Bij The Hike houden we wel van wat uitdaging. Zo gingen we op expedities naar de Kilimanjaro en de Elbrus. En wie weet wat er nog meer gaat komen. Benieuwd naar de andere seven summits of andere hoge bergen in Europa of de Wereld, ook dat hebben we voor je! Veel leesplezier!