TheHike.nl

The Hike

The Hike geeft je jouw portie inspiratie over de mooiste hikes in Nederland, Europa en de wereld. Maar naast hikes geven we je ook de beste tips over hoe je fit de bergen in gaat, welke gear je nodig hebt, hoe je een route uitstippelt of welke wandelschoenen perfect bij jou passen.

The Hike
hikes Zuid-Amerika header

Dit zijn de 5 mooiste hikes in Zuid-Amerika

door
|
Zuid-Amerika, een continent dat enorm tot de verbeelding spreekt. Van parelwitte stranden tot torenhoge bergen, toffe steden en epische hikes, Zuid-Amerika heeft het allemaal. Het wordt niet voor niets steeds…
The Hike

Zo voorkom je lege batterijen op je thru-hike

door
|
Een thru-hike of lange trekking, zoals het lopen van de Pacific Crest Trail of een lange GR route is een uitdagende onderneming waarbij je lange afstanden aflegt door de wildernis.…
The Hike

Dit zijn de beste wandelingen op Rhodos

door
|
Op het Griekse eiland Rhodos kun je heerlijk vakantie vieren. Het eiland is een fijne plek voor strandliefhebbers en rustzoekers door de mooie stranden en vele zonuren, maar ook een…

Alle hikes op een rijtje

Benieuwd naar de tofste hikes in de buurt of juist op een vakantiebestemming? We hebben ze hier allemaal opgesomd. En waarschijnlijk kom jij wel een paar wandelroutes tegen op onze hiking site, waar je nog niet eerder aan had gedacht of van had gehoord.

Hikes in Nederland

Nederland is een prachtig land om een mooie wandeling te doen. Of je het echt hiken kan noemen, is de vraag. Gelukkig is de natuur beeldschoon en hebben we prachtige Nationale Parken voor de mooiste tochten. Voor de wat pittigere hikes moet je waarschijnlijk de grens over. Denk dan aan België, Luxemburg of Duitsland. Liever nog iets verder, dan hebben we de tofste hikes in de Alpen voor je.

Hiken in de wereld

Naast de tofste trekkings in Nederland en Europa, inspireren we jullie op onze hiking site ook met de tofste hikes in de wereld. Wat dacht je van een tocht in Patagonië, Amerika, Nieuw Zeeland? Maar ook als jouw trip naar Azië of Afrika gaat, hebben we meer dan voldoende tips.

Expedities

Bij The Hike houden we wel van wat uitdaging. Zo gingen we op expedities naar de Kilimanjaro en de Elbrus. En wie weet wat er nog meer gaat komen. Benieuwd naar de andere seven summits of andere hoge bergen in Europa of de Wereld, ook dat hebben we voor je! Veel leesplezier!