Ga op 21 en 22 mei hiken en trailrunnen tijdens het Trail & Hike event in Doorn

door

Op 21 en 22 mei kan je trailrunnen in Doorn. Landgoed Zonheuvel is the place to be voor het nieuwe Trail & Hike event. Dit actief outdoor evenement is een samenwerking tussen Trailrunning Europe en de NKBV. Trailrunners en bergsportliefhebbers kunnen hier genieten van mooie routes, inspirerende lezingen, interessante workshops, materiaal testen en hopen inspiratie opdoen voor de volgende vakantie.

Het event van A tot Z

Ben jij klaar voor de uitdaging? Ga dan naar het prachtig Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het is de ideale plek voor een outdoor evenement als deze. Rondom het park zijn er veel prachtige trail- en wandelroutes waar je je favoriete sport kan beoefenen. Het event gaat trouwens niet enkel over trailrunnen. Zo staan ​​er inspirerende lezingen van Tim Voors, Olivia Jane Wood en Shanna Bussink op jou te wachten. Wil je je kennis wat bijspijkeren? Leer dan bij verschillende workshops hoe je juist moet voorbereiden, welk trainingsschema bij jou past, tochten plannen, veiligheid en nog veel meer. Verder kan je het allernieuwste materiaal testen en uiteraard ook kopen. Nood aan een lekkere snack? Schuif dan aan bij een van de vele foodtrucks. 

trailrunning Doorn
Photo by CreativePhotoTeam.com via Bigstock

Ren naar de trailrun in Doorn 

Landgoed Zonheuvel is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf NS station Maarn zijn er mooie wandelroutes van zo’n drie kilometer richting de ingang van het landgoed. Een mooie gelegenheid om alvast in the mood te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Zo kan je al wat inlopen voor je effectief aan de trailrun in Doorn begint.

Neem jij deel aan de trailrun in Doorn?  

Het evenement biedt plek voor 2.000 bezoekers per dag op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Deze kan je hier online bestellen. NKBV-leden krijgen met de code NKBV_LID 50% korting op het ticket. Als bewijs wordt bij de entree om de NKBV-ledenpas gevraagd.

Hike trail hiker woman walking in autumn fall nature woods during fall season. Hiking active people tourists wearing backpacks outdoors trekking in pine forest.

Samenvatting 

Wat een hoop info, laten we het simpel zeggen. Ga op 21 en 22 mei trailrunnen of hiken op het Landgoed Zonheuvel in Doorn. Zet je alarm maar lekker vroeg want het event begint om 9 uur en loopt tot 17 uur. Meer info vind je hier

Kan je er deze keer niet bij zijn? Geen zorgen, de volgende is de Bergsportdag op 5 februari 2023 in het NBC in Nieuwegein. Kan je niet zo lang wachten ? Ga dan lekker trailrunnen in de Ardennen

Begin je nog maar net begonnen met trailrunnen? Let dan op dat je deze fouten niet maakt en bereid je goed voor dankzij deze tips.  

EuropaNederlandTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.