Wandel het nieuwe jaar in met deze wandelchallenge

door

Misschien had jij het afgelopen jaar wel allerlei voornemens. Je wilde graag meer gaan sporten, veel push-ups doen of je wilde minimaal 10.000 stappen per dag gaan zetten. Maar enkelen slagen erin om die voornemens het hele jaar door vol te houden. Dit kan door allerlei externe, maar ook interne factoren komen. Maar om je te focussen op dat wat jij niet hebt gehaald, is het juist mooi om het jaar af te sluiten met dat wat jij wel hebt gehaald. Met deze wandelchallenge kan jij het jaar positief afsluiten en 2022 goed beginnen. Bekijk hier wat er allemaal in deze challenge zit. 

Deze wandelchallenge is helemaal gratis en heet de #2122challenge, hij duurt van 24 t/m 31 december. Doe je nu mee dan maak je kans op een Herder Gear merino wollen muts ter waarde van €55,- of op een unieke winterovernachting ter waarde van € 100,- om het jaar goed te beginnen. 

Aanmelden kan nu, via deze link!

Wat zit er in deze wandelchallenge?

Deze wandelchallenge zit boordevol leuke challenges. Wat we precies gaan doen is nog een klein geheimpje, maar je hebt je winterjas nodig, want het zijn stuk voor stuk outdoorchallenges. Juist tijdens de feestdagen is het goed om na al die kerstkransjes en mokken chocolademelk lekker naar buiten te gaan. Zo krijg je naast de kleine challenge opdracht ook gratis 15 minuten wandelpodcasts. Deze zal gaan over het thema van die dag. Benieuwd naar de 7 thema’s? Lees dan snel verder. 

7 eindejaars thema’s, wandelchallenge: 

Je wil het jaar zo mooi mogelijk afsluiten, maar ook het nieuwe jaar fris en met goede zin beginnen. Met deze challenge gaan we dat op een actieve manier doen. Zo gaan we in de eerste drie dagen het jaar afsluiten en in de laatste vier dagen gaan we het nieuwe jaar positief inluiden. De challenge opdrachten sluiten perfect aan op deze thema’s.

Verlies 

We hebben allemaal wel getreurd afgelopen jaar. In sommige gevallen is het misschien een groot verlies geweest en in andere gevallen zal het meer een teleurstelling zijn geweest. We gaan hier op een mooie manier die aansluit bij de kerstgedachte aandacht aan besteden. 

Trots

Iedereen heeft wel een moment gehad waarmee hij/zij met zijn of haar borst vooruit de deur uit ging. Trots op een sportprestatie, doelen binnen je eigen onderneming of een promotie omdat jij het ontzettend goed hebt gedaan! Dat moet gevierd worden.

Inspiratie 

Ikzelf laat me graag inspireren door anderen. Leren van anderen maakt mij zo veel rijker, en daarom wil ik tijdens deze challenge iemand in het zonnetje gaan zetten die je heeft gemotiveerd en geïnspireerd. 

Stil staan 

In de afgelopen 365 dagen hebben we zo veel meegemaakt dat we even stil gaan staan. We laten het afgelopen jaar op ons inwerken en kijken wat we mee kunnen nemen. Ook hier hoort een leuke outdoor challenge bij. 

Ons groen 

Als outdoor liefhebbers zijn we graag buiten. We willen hier natuurlijk ons leven lang van kunnen blijven genieten. We willen gletsjers blijven beklimmen en seizoenen blijven omarmen. Daarom gaan we de natuur een handje helpen in deze wandelchallenge. 

Ontwikkeling 

Niemand staat een jaar stil. We ontwikkelen ons allemaal en dat blijven we doen. Is het niet fysiek dan is het wel mentaal. Hoe kan jij je volgend jaar weer verder ontwikkelen? Beantwoord deze vraag door een toepasselijke challenge.

Doelen 

Heb jij een doel voor komend jaar? Wil je misschien een meerdaagse tocht gaan lopen of heb je een andere uitdaging voor jezelf in gedachten? We sluiten het jaar wandelend af, en daar hoort een toffe challenge bij.

wandelchallenge The Hike_Ik Wil Hiken_01

Wandelchallenge: Wil jij wandelend het nieuwe jaar in? 

We gaan het jaar dus wandelend afsluiten. Dit doen we samen met een wandelpodcast die ik heb gemaakt. In deze podcast geef ik je inspiratie over het onderwerp en ga ik dieper in op processen die spelen rondom de thema’s. Een leuke actieve aanvulling op de challenge. Doe jij mee? Meld je dan hier aan.

EuropaEventkalenderGezondheidNederlandTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.