De Hartstocht langs de Hollandse kustlijn is goed voor jou én voor anderen

door

Houd jij van wandelen? En van het strand? Of misschien wel van een heerlijke wandeling over het strand? Wist je dat je deze elementen kunt combineren en tegelijkertijd iets goeds kunt doen voor een ander? Dit jaar wordt namelijk weer de 11Strandentocht georganiseerd, maar deze keer in een net iets ander jasje. Je kunt nu namelijk deelnemen aan de Hartstocht Strand. Heerlijk wandelen over de mooiste Nederlandse stranden én bijdragen aan levensreddend hartonderzoek. Wie wil dat nou niet?

Support jouw eigen hart én dat van een ander met de Hartstocht

Met de Hartstocht kun jij samen met duizenden anderen een verschil maken. De Hartstocht strandeditie vindt plaats langs de Hollandse kustlijn en is een uniek evenement om geld in te zamelen voor onderzoek. Met dit onderzoek wordt gezocht naar nieuwe oplossingen om de harten van Nederland weer gezond te maken. Wie weet is het in de toekomst wel mogelijk om harten volledig te genezen. Hier wil je toch aan bijdragen? Het enige wat jij hoeft te doen is een kaartje te kopen en te genieten van een heerlijke wandeling.

Hartstocht
Credits: Hartstichting

Iedere kilometer telt

Er is dan ook voor iedereen wat. Je kunt namelijk kiezen voor een wandeling van 10, 20, 30 of 40 kilometer. Wandel je niet zo vaak, maar wil je toch bijdragen? Dan kun je kiezen voor een heerlijke wandeling van 10 kilometer. Ben jij een echte wandel-pro en draai jij je hand niet om voor een langere wandeling? Dan is er voor jou de mogelijkheid om voor de 40 kilometer lange wandeling te gaan. Scheveningen is het kloppende hart van jouw eigen Hartstocht. Je wandelt langs de golvende zee en de glooiende duinen. Met de wandeling support je niet alleen je eigen hart, maar ook dat van een ander. Hoe mooi is dat?

Succes behaal je samen

Samen met de organisatoren van de Hartstocht strandeditie zet je stappen naar een gezond hart voor iedereen. Duizenden andere deelnemers gaan met jou de uitdaging aan. Samen maak je impact met een sportieve én maatschappelijke prestatie. Dat hoef je dus niet alleen te doen, je wordt er zelfs bij geholpen. De organisatie, samen met de partners en ambassadeurs, geven je tips om vóór het evenement zoveel mogelijk geld op te halen. En dat geld heeft een belangrijk doel; levensreddend hartonderzoek. Naast tips voor het inzamelen van geld krijg je ook tips voor een gezonde(re) leefstijl én handige wandeltips, wat natuurlijk altijd welkom is voordat je aan zo’n fantastische wandeling begint.

Hartstocht
Credits: Alyssa van Heyst Fotografie

Dit is de Hartstocht strandeditie

Wil je tijdens je wandeling genieten van de geluiden van de zee en van de wonderbaarlijke natuur? Of luister je graag naar de lekkerste wandel beats? Je kunt precies kiezen wat jij graag wil. Het is dan ook echt jouw Hartstocht. Een kaartje kost €25,00 en daarmee krijg je niet alleen een voldaan gevoel na jouw wandeling, maar nog veel meer. Wij hebben voor jou even overzichtelijk op een rijtje gezet wat jij allemaal ontvangt bij het kopen van een kaartje.

  • Uiteraard draag je bij aan levensreddend hartonderzoek, wat hét doel is van de hartstocht.
  • Je ontvangt ter voorbereiding handige en interessante tips en tools voor het creëeren van een gezonde(re) leefstijl.
  • Je krijgt de mogelijkheid om een verzorgde wandelroute te lopen langs verschillende stempelposten.
  • Je kunt genieten van de pure natuur van de Nederlandse stranden én van het Nationaal Park Hollandse Duinen.
  • Je krijgt live entertainment en support tijdens jouw Hartstocht.
  • En dan uiteindelijk nog een welverdiende medaille, waarmee je jouw avontuur kunt blijven herinneren.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij jouw passie voor wandelen combineren met het bijdragen aan een goed doel? Schrijf je dan nu in en begin aan jouw eigen Hartstocht.

Hartstocht
EventkalenderNieuwsTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.