Op zoek naar een Valentijn activiteit? Ga ‘hartlopen’

door

Valentijnsdag staat voor de deur, dus tijd om plannen te maken voor een romantische Valentijn activiteit. Wij hebben een goed idee voor je. Want wat is er leuker dan deze dag van de liefde in de buitenlucht te vieren?! Ga dus lekker een wandeling maken. Een hartverwarmende welteverstaan. Maak je ook nog kans op een paar LOWA wandelschoenen. Do we need to say more?

Hartlopen met je Valentijn

Natuurlijk kun je gaan wandelen waar en hoe lang je maar wilt. Lekker door de bossen struinen, uitwaaien op het strand of een urban hike door de stad. Trek je wandelschoenen aan, stop een fles warme choco in je tas en ga eropuit. Maar zo’n wandeling kun je ieder weekend maken. We hebben het hier wel over een Valentijn activiteit. Om de wandeling dus een beetje extra liefde te geven, kun je gaan wandelen in de vorm van een hart. Via een app, zoals Komoot, kun je vooraf jouw ‘hartlooproute’ uitstippelen. Als je die route dan deelt op een van je social kanalen met de hashtag #love4lowa, dan maak je ook nog eens kans op een paar LOWA wandelschoenen voor jou en je Valentijn.

Een sociale Valentijn activiteit

Dat een goede wandeling maken goed is voor de gezondheid, productiviteit en creativiteit is inmiddels wel bekend. Maar wist je dat het ook goed is voor sociale relaties?! Dit komt doordat wandelen bijdraagt aan belangrijke psychologische processen. Soepele en vloeiende bewegenen zorgen er automatisch voor dat emoties en herinneringen positief zijn. Laat wandelen nou net een super soepele en vooruitgaande beweging zijn. Dat laatste draagt ook nog eens bij aan een goede relatie. ‘Het loopt lekker’ en ‘nou komen we ergens’ zijn namelijk niet voor niets veelgebruikte metaforen. Als je letterlijk vooruit gaat, dan kom je automatisch in de stemming om je op de toekomst te richten en nieuwe stappen te zetten in je hoofd. Kun je mooi samen nieuwe plannen maken om jullie relatie naar een nóg hoger niveau te tillen.

Credits: Caleb Ekeroth – Unsplash

EventkalenderNieuwsTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.