Paxis Pack, een geniale daypack

door

Heb je ook weleens dat je aan het hiken bent, je graag je fototoestel, een energy bar of een flesje water uit je rugzak wilt pakken? Natuurlijk heb jij dat ook. En vind jij het dan ook zo irritant dat je jezelf eerst helemaal los moet klikken om je rugzak af te kunnen doen, vervolgens je tas op de grond te zetten om in een van de vakken te zoeken naar wat je op dat moment nodig hebt? Kost je toch al snel weer een paar minuten. Zonde! Maar daar is nu een oplossing voor. De Paxis Pack.

Paxis pack – pros

Soms komt er zo’n object voorbij waarvan je denkt: ‘waarom heb ik dit niet bedacht?!’ Dat moment had ik bij de Paxis Pack. Een backpack waarbij je het onderste gedeelte kunt losklikken en naar voren kunt schuiven. Het ziet er super simpel uit en dat is het ook. Aan je schouderband zit een hendeltje, trek eraan en voila! Daar is het onderste gedeelte van je tas. In dit gedeelte stop je de zaken die je tussendoor nodig hebt. Er zit zelfs een ingebouwde portemonnee is voor wat geld of je telefoon. Makkelijk, snel en on the go. Ik ben fan!

Paxis pack – cons

Klein nadeel van het ingenieuze gedeelte, is dat je het alleen kunt openen als het onderste gedeelte vrij is van het bovenste gedeelte. De tas moet dus op je rug zitten om het onderste gedeelte te openen. Dat is dan weer niet altijd even handig. Ander klein minpuntje, is het design. Qua uiterlijk kan er nog wel een (jongere) vormgever naar kijken. Maar hee, dat is dan voor een volgende editie. Een Paxis Pack editie die wel in Nederland verkrijgbaar is. To be continued.. (?)

 

Wil je meer weten over de Paxis Pack, kijk dan eens op de website. Daar vind je ook een overzicht van de stores waar de rugzak verkrijgbaar is.

ReviewsRugzakkenTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.