#TerrexMountainProject

Meld je aan voor dé outdoor uitdaging: Adidas TERREX Mountain Project

door

Het avontuur der avonturen komt er weer aan: het Adidas TERREX Mountain project. Voor de editie van 2017 hebben zich vorig jaar maar liefst 13.000 mensen aangemeld. Daarvan waren slechts 30 lucky ones die daadwerkelijk mee mochten doen. De rest en meer krijgt dit jaar opnieuw een kans. Het plan voor 2018: 8 t/m 13 augustus, 7 teams, 6 dagen, De Lofoten, 1000 manieren om er te komen. Aanmelden kan vanaf nu.

Adidas TERREX Mountain Project

We hebben het hier over een outdoor experience van max. 6 dagen. Tijdens het Adidas TERREX Mountain Project krijgt ieder team van twee personen een ervaren gids toegewezen. Deze persoon is zowel je coach als een teamlid. Samen met de berggids plan je de route die jullie gaan afleggen. Het beginpunt en einddoel is bekend. De rest is open voor eigen interpretatie. Of je nu gaat hiken, rennen, klimmen of fietsen, het kan allemaal. Dagelijks zet je je eigen route uit en ga je op zelf op zoek naar locaties om te overnachten. Dit jaar is het einddoel het Nyvagar Rorbu hotel op de Noorse eilandengroep De Lofoten.

De Lofoten

De Lofoten zijn een populaire eilandengroep in het noorden van Noorwegen. Ondanks dat de eilandengroep ver boven de Poolcirkel ligt, bevindt het zich in een warme golfstroom, waardoor de gemiddelde temperatuur in de zomer aangenaam is. Dat is natuurlijk een bonus, maar de echte beloning zit hem in de prachtige natuur, de afgelegen, pittoreske vissersdorpjes en de onbegrensde mogelijkheden aan hiking trails. Op De Lofoten vind je diepe fjorden, imposante bergen en wilde zandstranden (waar je zelfs kunt surfen). Do we need to say more?!

Inschrijven kan dus vanaf nu. Je kunt je aanmelden via deze link. T/m 1 juli kun je laten zien hoe gemotiveerd je bent, door je tofste outdoor en adventure foto’s te delen via #TerrexMountainProject. “May the odds be in your favour.

P.s. TERREX is een nice collectie van Adidas. Check bijvoorbeeld deze toffe wandelschoen voor dames.

EuropaGeorganiseerde reizenMerkenNoorwegenScandinaviëTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.