WITROOD, dé wandel podcast over lange afstandswandelingen en reisverhalen

door

Als wandelaars krijgen we soms niet genoeg van verhalen over trails en andere hike verhalen. Of je nou nieuwe inspiratie op wilt doen voor een volgende trail, of juist smult van verhalen van andere wandelaars, wat mij betreft kun je nooit genoeg leuke podcasts tips hebben. Een nieuwe podcast over zowel de praktische maar ook emotionele kant van lange wandeltochten is WIT-ROOD.Eeen echte aanrader en wandel podcast tip.

WITROOD, de wandel podcast-tip voor hike liefhebbers

Voor de kenner zegt de naam van de podcast uiteraard genoeg. Wit-rood zijn de iconische strepen die je op de vele GR routes tegenkomt onderweg. Net zoals met lange afstands wandelingen zelf is de wandel podcast opgebouwd uit meerdere onderdelen. Zowel de praktische kant van de tocht komt aan bod (handig als je inspiratie op wilt doen) maar ook de motivatie erachter, en de emotionele kant van het pad. Achter elke wandeling schuilt een verhaal, welke in deze podcast naar voren komt. We lichten er twee uit.

In gesprek over rouw en de GR11 met Willemijn

In deze aflevering van de wandel podcast gaat het gesprek over de lange afstandswandeling de GR11, een tocht over de Pyreneeën aan de Spaanse kant. Wat komt er allemaal bij kijken om zo’n bergtocht solo te ondernemen, en in het geval van Willemijn met een extra ‘rugzak gewicht’ in de vorm van rouw? De afstand is in dit geval niet de enige challenge. In deze aflevering gaan we hierover de diepte in. Een intieme aflevering over het ondernemen van een prachtige trektocht als rouwverwerking.

Trektocht over de Alpen tijdens de GR5 met Marianne

Marianne droomde na eerdere trektochten over de GR5, een iconische trektocht over de Alpen van het meer van Genève naar Nice. Tijdens het gesprek komen er genoeg verhalen over de trial naar boven, maar ook de onderliggende reden van deze specifieke tocht voor Marianne. Een inspirerende en fijne aflevering van de wandel podcast.

EntertainmentLangeafstandswandelingReisverhalenTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.