Maak deze virtuele hike over de Chinese muur

door

Het coronavirus heeft de wereld even stilgezet. Vakanties zijn geannuleerd, scholen zijn dicht en er wordt gehamsterd naar wc-papier. Helaas betekent dit ook dat we momenteel van de natuur moeten genieten achter een beeldscherm. We helpen je daar uiteraard graag een handje mee. Zo hebben we de tofste inspiratie voor mooie hikes, mountainbikeroutes, klettersteigs en noem het maar op. Maar wat dacht je van een virtuele hike over de Chinese muur?

Virtuele hike over de Chinese Muur

De nummer 1 bezienswaardigheid van China is by-far de Chinese Muur. Mocht je ooit een trip naar China maken, dan hoort deze absoluut op jouw lijstje. Gelukkig kan je nu alvast de sfeer proeven met een virtuele hike. Je wordt er niet moe van en hebt zelfs geen wandelschoenen nodig. Gewoon even genieten van de ruim 2000 jaar oude Chinese Muur die ruim 4500 kilometer lang is.

virtuele hike Chinese Muur

Never stop exploring met een virtuele hike

Gelukkig is het internet niet afgesloten en kan je dus heerlijk van de wereld blijven genieten. We maken daarom een virtuele hike in China, maar wat dacht je van een kijkje in Zwitserland? Gelukkig zien we steeds meer initiatieven voorbij komen die ervoor zorgen dat je vanuit huis (of elke andere plek) heerlijk kan genieten van de wereldse schoonheid. Zo wordt de impact op de natuur minder en heb je toch even het gevoel om er te zijn.

Hiken op de Chinese Muur

Deze virtuele tour geeft jou de mogelijkheid om ongeveer 10 kilometer van de Chinese Muur te bekijken. Het stuk tussen Jinshanling to Simatai wordt gezien als een van de mooiste stukken. Dit komt omdat je erg ver van je weg kan kijken en omdat dit stuk het beste bewaard is van de gehele muur.

Check it out

Dus, laat je wandelschoenen en gear maar staan en laat je verbazen over de schoonheid. De tour doe je hier.

Virtual tour Chinese Wall
AziëBergenTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.