The North Face Gotham-jacket: thuis in beide werelden

door

Zijn waar alles open en onbesproken lijkt, waar alles nog uit zichzelf verschijnt, waar de dingen vrij zijn van de ban der mensen. Buiten met de elementen. Uitgerust om alles aan te kunnen wat de natuur op ons los laat. Dat doen wij het liefst. Rondstruinen tussen winderige rotspartijen bijvoorbeeld, terwijl we heerlijk warm zijn weggestoken in The North Face Gotham-jacket voor heren.

The North Face Gotham-jacket

The North Face Gotham achterkant

Meer dan alleen materiaal

Goede uitrusting gaat verder dan alleen materiaal. Gedurende de jaren dat je je uitrusting gebruikt, verwerft deze een eigen energie. Bijvoorbeeld de jas die je droeg tijdens die bivak op de oevers van die bruisende bergbeek, waarin je een jaar later zat weggestoken bij dat kampvuur in die mistige vallei. Die jas geeft een heerlijk avontuurlijk gevoel – echo’s van het leven daarbuiten – wanneer je hem draagt op je tochten tussen de muren van de stad. Zo geniet je van een outdoor gevoel terwijl je ‘indoor’ voortgaat. Het materiaal van The North Face is perfect vormgegeven voor deze combinatie.

The Gotham-jacket: een schot in de roos

Met de Gotham-jacket voor heren schiet The North Face eens te meer in de roos. Een jas die ideale bescherming biedt tegen kou. En door de stijlvolle vormgeving kan je je met deze jas prima vertonen in de stad. Daarnaast leent de kwaliteit van het materiaal van de jas zich uitstekend voor avonturen in de natuur.

The North Face Gotham voorkant

Cuin Ganzendons

De jas heeft een voering van cuin ganzendons. Dit is een type dons van hoge kwaliteit, afkomstig uit verantwoordde bronnen. The North Face heeft dierenwelzijn hoog in het vaandel. De Gotham-jacket heeft een ganzendonsvulling van 550 cuin. Dit betekent dat de jas lichtgewicht is, maar heel goed isoleert. Ideaal dus voor zowel buitenshuis als dagelijks gebruik.

Regen afstotend

De jas is voorzien van een capuchon met een afneembare kraag van imitatiebont. Deze kraag biedt je extra warmte op winderige dagen. Daarbij is de jas uitgerust met de DryVent™ technologie die ontworpen is door The North Face. Hierdoor is de Gotham-jacket regenafstotend zodat hij bescherming biedt tegen lichte regen.

Goed bezakt

De Gotham-jacket is uitgerust met verschillende praktische zakken. Er zijn twee grote opgenaaide borstzakken voorzien. De rechterborstzak is ingericht als mediazak met bovenop een druksluiting en langszij een handige rits. Op de flap van deze zak is een opening voorzien waardoorheen je de kabel van je oortjes kunt steken. De linkermouw is voorzien van een side-pocket met ritssluiting. De opgenaaide handzakken van de jas zijn gevoerd met zacht-textiel, heel fijn om je handen in op te warmen.

The North Face Gotham-jacket houdt je dus heerlijk warm en biedt daarnaast genoeg mogelijkheden om mee te dragen wat je nodig hebt op je tocht. Of die nu buiten in de natuur plaatsheeft, of binnen tussen de muren van de stad. De adviesprijs is €389,95.

NieuwsReviewsThe North FaceTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.