STOX Energy Socks lanceert een wandel en outdoorsokken-collectie

door

Wandelsokken zijn een van de meest essentiële gear die je moet hebben in jouw wandeluitrusting. Je schoenen kunnen nog zo goed zijn, als je sokken vervelend zitten, heb je er ontzettend veel last van. Benieuwd hoe je de juiste wandelsokken voor jezelf koopt, lees dan onze wandelsokken-guide. Ben je op zoek naar sokken die écht voor je benen zorgen en compressie geven tijdens jouw hike, zoek dan niet verder. Deze STOX sokken moeten dan absoluut in jouw uitrusting zitten. We maken kennis met de nieuwe outdoor sokken collectie van STOX Energy Socks.

STOX Sokken

Misschien ben je al bekend met STOX Energy Socks. STOX maakt sinds 2013 compressiesokken die comfortabel zitten, er goed uitzien en kwalitatief erg hoogstaand zijn. Naast dagelijkse, sport en reissokken is er dan nu ook een outdoor sokken collectie van STOX. En dat is mooi, want vaak zijn wandelsokken niet erg spannend qua design. Gelukkig combineren STOX sokken het beste van twee werelden; ze zien er opvallend mooi uit én dragen aantoonbaar bij aan een betere gezondheid.

STOX sokken

Voor een betere gezondheid

Wandelen of lekker buiten zijn, is natuurlijk al goed voor je gezondheid. Met het gebruik van STOX sokken zorg je ervoor dat je jouw lichaam nog wat extra stimuleert. De speciale compressie technologie van de STOX sokken zorgen ervoor dat de bloedcirculatie in jouw benen worden verbeterd. Dit zorgt er weer voor dat je spieren de maximale zuurstofcapaciteit krijgen. En dit alles resulteert in minder vermoeide, pijnlijke of opgezwollen benen en voorkom je blessures en spierpijn.

Hoe werken STOX sokken?

Minder spierpijn, blessures en pijnlijke benen klinkt natuurlijk als dé uitkomt. STOX sokken hebben een revolutionaire compressie-technologie waardoor dit ook echt werkelijkheid is. De enkels krijgen de meeste compressie en geleidelijk wordt de druk naar boven minder. Op deze manier wordt het bloed dus terug naar boven ‘geduwd’. En dat zorgt weer voor een betere bloedcirculatie en minder vermoeide en opgezwollen benen.

STOX Energy Socks wandel collectie

De nieuwe STOX wandelsokken collectie is nu verkrijgbaar in drie kleuren; blauw (mannen), grijs (vrouwen) en groen (man en vrouw). Een extra fijne eigenschap van deze STOX Energy Socks is dat het voetbed verdikt en het stuk van de hiel verlengd is. Dit zorgt ervoor dat blaren worden voorkomen tijdens jouw hike. En omdat de sokken hoog zijn, krijg je geen schrammen als je met een korte broek loopt. De STOX Energy Socks outdoor-collectie is gemaakt van 100% Merinowol uit Italië. Voor de échte compressiesokken-kenners; de degressieve compressie van de STOX outdoor collectie is 22 – 28 mmHg.

STOX sokken Energy Socks

NieuwsReviewsTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.