Trotseer de Nederlandse stormen met de waterdichte HOKA ONE ONE Sky Toa

door

Het weer is wisselvallig in Nederland. Iedereen heeft dat de afgelopen weken al kunnen ervaren. Blijf je binnen bij de kachel of ben je van plan om op avontuur te gaan en de stormen te trotseren? Ga dan vooral voor de waterdichte schoenen van HOKA ONE ONE, dan weet je zeker dat je geen natte en koude voeten krijgt! Waterdicht, lichtgewicht en sportief. Dat zijn kenmerken waarom ik voor de HOKA ONE ONE Sky Toa heb gekozen.

Met de HOKA ONE ONE Sky Toa heb je geen natte voeten meer

Het belangrijkste kenmerk voor mij is dat regen of sneeuw mij niet meer kunnen stoppen. Dankzij het bekende membraan van GORE-TEX, zijn deze schoenen waterdicht en ademend. En daarop heb ik ze goed kunnen testen. Na een wandeling van ruim twee uur over het strand tijdens typisch Nederlands weer, was alles nat behalve mijn voeten. Een goede regenjas en broek is dus wel een aanrader in combinatie met deze schoenen.

HOKA ONE ONE Sky Toa GTX Gore Tex schoen waterdicht

De Sky Toa zijn zo licht als een veertje

Kies jij voor stevige stappers of liever de lichte sneakers? De HOKA ONE ONE Sky Toa zit daar precies tussen. Dankzij een symmetrisch kussen en een laag profiel van stevig materiaal, heb je de stabiliteit van een echte bergschoen, maar toch zo licht als een veertje. Dit voel je direct wanneer je de lichtgewichte schoenen aantrekt, ze wegen namelijk maar 428 gram!

HOKA ONE ONE Sky Toa GTX Gore Tex schoen

Van alle markten thuis

Het maakt niet uit wat je gaat doen, je kan er alles mee. De groeven in de Vibram® Megagrip-buitenzool zorgen voor de grip die je nodig hebt voor een huttentocht in de bergen. Door de gerubberde middenzool voel je de demping die je nodig hebt voor het trailrunnen door het bos. Ook tijdens het rots klimmen in het Zwarte Woud lieten ze mij niet in de steek. Al met al, deze schoenen zijn van alle markten thuis!

Details

De HOKA ONE ONE Sky Toa is verkrijgbaar met een prijs van €180.

  • Waterdichten en ademende GORE-TEX materialen
  • Lichtgewicht: 428 gram
  • Vibram® Megagrip hi-traction zool
  • 100% Vegan
  • Hiel tot teen daling van 4 millimeter
  • Voorvoethoogte 22 mm
  • Hakhoogte 26 mm
ReviewsTheHike.nlWandelschoenen

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.