Het is echt waar: een mooie wandelbroek bestaat!

door

Ik weet het nog goed. Het moment dat ik mijn eerste wandelbroek ging kopen. Dat was toch wel een dingetje. Want wandelbroeken zijn gewoon niet zo sexy. Maar als je een serieuze trekking gaat ondernemen, dan ben je maar wat blij met een fijne wandelbroek. Wat nou als ik je vertel dat er sinds dit zomerseizoen een mooie wandelbroek is die wel een goede pasvorm heeft, tof én comfortabel, stevig, stoer en handig is? Eentje waar ik sinds de korte tijd dat ik hem draag al meerdere complimenten over heb gekregen. Dan word je daar toch mega blij van?! Maak kennis met de Fjällräven Abisko Trekking Tights voor dames.

Opvallend mooie wandelbroek

Wat als eerste opvalt aan de Fjällräven Abisko Trekking Tights is de kleur. Niks geen saai zwart, grijs, bruin of beige. Deze mooie wandelbroek is hartstikke goed petrol gekleurd. Hij is overigens ook beschikbaar in donkerblauw, marineblauw, donkergrijs en zwart. Verder is het eigenlijk gewoon een legging, maar dan wel eentje die niet zomaar kapot gaat. Op de kont en knieën zitten namelijk robuuste verstevigingsstukken. Ga je op het vochtige gras zitten of moet je over een rots heen klimmen, dan hoef je niet bang te zijn dat de broek kapot gaat. De broek is dus lekker stevig, maar ook ontzettend flexibel.

Een legging met benefits

Stiekem draag ik tijdens het hiken meestal mijn sportleggings. Die zitten lekker, bewegen altijd goed mee en kleden mooi af. Tijdens het hiken zitten er twee nadelen aan de sportlegging. Eentje is dat ze wat kwetsbaarder zijn bij het contact met scherpe stenen en rotsen. Dat is bij de Fjällräven Abisko Trekking Tights opgelost door de verstevigingen. Ander nadeel van de sportlegging is dat er geen zakken in zitten. Ook daar brengt deze mooie wandelbroek verandering in. In de broek zitten namelijk een paar subtiele zakken verwerkt. Op de rechter broekspijp een wat grotere zak waar je je telefoon of een wandelkaart in kwijt kunt. Aan de linker kant zit een iets kleinere zak met een rits erin voor wat geld of je sleutels.

Kortom: Fjällräven scoort goede punten met deze Trekking Tights.

mooie wandelbroek

FjällrävenKledingReviewsTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.