Ga jij mee op de reis van je leven naar de top van Mount Kilimanjaro?

door

Soms krijg je een kans die je leven een andere koers in laat bewegen. Wat doe jij als je zo’n kans krijgt? Laat je hem liggen of beweeg je er zelfs van weg? Of ga je op onderzoek en pak je ‘m met twee handen aan? Deze compleet georganiseerde reis naar Mount Kilimanjaro, de top van Afrika, is zo’n kans. Het is aan jou om hem te pakken.

Werk aan jouw letterlijke top op de Mount Kilimanjaro

Deze twaalfdaagse reis, waarvan acht klimdagen, wordt georganiseerd door mastercoach Tom van Ruiten. Tom is geboren in Tanzania, waar hij de eerste vier jaar van zijn leven genoot van de Afrikaanse cultuur en zijn liefde voor Mount Kilimanjaro werd geboren. Nadat hij samen met zijn familie naar Nederland emigreerde, kwam hij al op jonge leeftijd in aanraking met de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Of zoals hij het zelf graag beschrijft: ‘Ik stimuleer mezelf en anderen om hun dromen na te jagen, resultaten te vergroten en de potentie uit het leven te halen.’

Mount Kilimanjaro Tom van Ruiten

De Mount Kilimanjaro is de letterlijke metafoor van jouw leven

Met deze reis komen zijn twee werelden samen: het beklimmen van Mount Kilimanjaro, dat hij al een aantal keer eerder heeft gedaan, en de kans om een kleine groep klimmers te coachen tijdens de klim. “Beschouw de klim als een metafoor voor je leven. Het is een uniek programma waarin je aan je zelfleiderschap en groei gaat werken. In acht dagen ga je naar de top van Afrika, vergroot je je mentale weerbaarheid en krijg je een herinnering voor het leven.”

“It is not the mountain we conquer, but ourselves”

Edmund Hillary

Durf jij het aan? 

De reis naar Mount Kilimanjaro zal plaatsvinden in oktober. De groep bestaat uit maximaal acht reisgenoten (exclusief berggidsen), die allemaal eerst een intake zullen doen met Tom. ‘Uitzonderlijke ervaringen komen niet vanzelf. Een gedachte die op repeat lijkt te staan, kan je tegenhouden om stappen te zetten die je verder brengen. Ik daag je daarom uit om je dromen te onderzoeken en werkelijkheid te laten worden.’ Benieuwd geworden naar deze prachtige trip? Klik hier voor alle informatieEn als je doorgeeft dat je via The Hike komt, krijg je € 250 korting!

Nog niet helemaal zeker of de Mount Kilimanjaro iets voor jou is? Check dan de artikelen over de 10 meest gestelde vragen over het avontuur naar de top of de paklijst voor de beklimming en hoe je ervoor traint.

AfrikaBergenReisverhalenTheHike.nlTrekking

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.