Jouw nieuwe lievelings korte broek is de Fjällräven Travellers MT shorts

door


Kleding maken de man, of vrouw. En dat we er een beetje fashionable uit willen zien in the great outdoors is steeds meer van deze tijd. Functie gaat misschien nog steeds boven vorm, maar gelukkig zien we steeds meer mooie items die ook erg handig zijn. En zo maakten we ook kennis met de Fjällräven Travellers MT shorts voor mannen. Een korte broek die zo lekker zit, dat je eigenlijk geen andere meer wil dragen. Én hij is gemaakt van duurzame materialen.

Fjallraven Travellers MT shorts M korte broek

Fjällräven Travellers MT shorts M

Een korte broek draag je meestal bij voldoende warm weer. En als het warm is, is het ook lekker dat de korte broek koel is en comfortabel zit. De Fjällräven Travellers MT shorts zijn gemaakt om jouw zo comfortabel mogelijk te houden tijdens de warmere temperaturen. De korte broek is dus lekker licht, ademend en sneldrogend.

Geen avontuur te groot

Het ademende en sneldrogende MT Eco materiaal is uitermate geschikt voor de warmere en klamme klimaten. Het vocht wordt zo goed afgevoerd, dat zelfs op de warmste en meest plakkerige dagen je nog het gevoel hebt dat het niet te warm is. Naast een comfortabele fit, is er uiteraard ook gedacht aan de hikers en reizigers. Zo heb je voldoende zakken voor bijvoorbeeld jouw telefoon, wandelkaart en andere gear die je bij de hand wil hebben.

Het alom geroemde MT materiaal

Liefhebbers zweerden er al jaren bij; het Fjällräven MT-materiaal. Na een tijdje niet meer in productie te zijn geweest, is het MT materiaal weer te vinden in de Fjällräven Travellers MT shorts M. Het MT materiaal is gemaakt van een combinatie tussen polyamide en katoen. En in het geval van de Fjällräven Travellers MT shorts is dat de MT Eco variant, wat betekent dat het gemaakt is van gerecycled en biologisch materiaal. De nieuwe Travellers-collectie is nu verkrijgbaar op de Fjällräven website en bij Bever.

Fjallraven Travellers MT shorts M Italie

FjällrävenKledingReviewsScandinaviëTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.