Fjällräven Classic TV is de digitale manier om mee te doen aan het trekking event

door

Wereldwijd staat de Fjällräven Classic bekend als een van de trekking events in de wereld. Waar de Fjällräven Classic ooit is begonnen in de Zweedse wildernis, is het succesvolle evenement uitgegroeid tot wereldwijde trekkingtochten. Naast Zweden kon je jezelf onder andere inschrijven voor het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, de Verenigde Staten, Korea, China en Hong Kong. Maar vanwege het Coronavirus is het in 2020 is het grootste gedeelte verplaatst naar 2021. Gelukkig is daar Fjällräven Classic TV. Fjällräven Classic TV is de oplossing om – waar je ook ter wereld bent – mee te doen en te ervaren aan een unieke trekking beleving.

Fjällräven classic tv tent

Fjällräven Classic TV is een unieke trekking beleving

Deze zomer start Fjällräven Classic TV met verschillende streams online. In diverse afleveringen wordt de kijker meegenomen door de unieke Fjällräven Classic ervaring. Het mooie is dat je het allemaal meemaakt vanuit het oogpunt van de hikers. De eerste aflevering gaat live op 27 mei rond het middaguur. Check de social kanalen van Fjällräven en de speciale Classic TV website.

Pack your backpack and press play

Fjällräven Classic TV neemt de kijker mee naar het originele concept van de Fjällräven Classic trekkings. Een evenement dat in 2005 begon om meer mensen de Zweedse bergen in te krijgen. Binnen enkele jaren was het evenement zo’n succes, dat er jaarlijks ruim 2000 hikers aan meededen. De hikers kwamen vanuit de hele wereld om het speciale Fjällräven Classic event mee te maken in Zweden.

De Fjällräven Classic

Dit jaar volg je op online dus de etappes uit de echte Fjällräven Classic. Ruim 110 kilometer lang ga je door de Zweedse wildernis. Van de Kingsleden naar Nikkaluokta en Absiko. En dat doen de deelnemers normaal allemaal met een backpack op de rug. Jij kan tijdens de Classic TV jouw backpack lekker laten staan en de tocht achter een scherm meemaken.

De Classic TV afleveringen

Fjällräven Classic TV zal bestaan uit verschillende afleveringen. Zo wordt er begonnen met de Classic in Duitsland. Een driedaags evenement van 57 kilometer door de Allgäuer Alpen. Je kan als kijker ervoor kiezen om een paar minuten, uren of zelfs de gehele driedaagse trekking te bekijken. En het mooie is, dat je het op jouw moment kan bekijken, pauzeren of terugspoelen. De eerste aflevering komt online op 27, 28 en 29 mei 2020 (driedaagse trekking in Duitsland). Vervolgens kan je de vierdaagse trekking in Denemarken meemaken op 1, 2, 3 en 4 juli 2020. Hopelijk word je zoveel geïnspireerd, dat je volgend jaar zelf meedoet!

EntertainmentFjällrävenTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

2 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.