Maak eindeloze wandelingen in de Belgische Ardennen vanuit deze cabin

door

De warme truien worden massaal uit de kast gehaald en de natuur neemt langzaam de kleuren aan van de herfst. Dat betekent maar één ding: We kunnen alweer gaan nadenken over een bestemming waar al het herfstige natuurschoon te bewonderen is. De bladeren die veranderen naar rood en geel zorgen namelijk voor een prachtig decor tijdens een wandeling door de bossen. Van dichte bossen, beekjes tot ruige rotsen – wie op zoek is naar een diverse wandellocatie is in de Ardennen op het juiste adres. Om de natuur optimaal te ontdekken is deze accommodatie via Airbnb de perfecte uitvalsbasis deze herfst om te genieten van moeder natuur. Trek je wandelschoenen maar aan en ga eropuit.

Binnen no-time een gevoel van rust

Op minder dan vier uur rijden van de Nederlandse hoofdstad ligt het Belgische dorpje Awenne, waar de woning zich bevindt. Geniet hier samen met het hele gezin of gebruik de woning als de uitvalsbasis tijdens een weekend weg met een groep vriend(inn)en. Met drie slaapkamers is er namelijk ruimte voor wel acht gasten. Waar er vroeger een broodoven en fietsenstalling in het huis stonden, is tegenwoordig alles aanwezig voor de perfecte getaway. Geen zorgen over privacy, het huis beschikt namelijk over een eigen terras, dat toegang geeft tot de aangrenzende tuin en boomgaard. 

Een mix van modern en vintage 

Vanbinnen is het interieur van de woning een mix tussen modern en vintage. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, dus een file voor de badkamerdeur blijft uit. De keuken is met de woonkamer verbonden en je vindt er alles wat je nodig hebt voor het bereiden van een voedzaam avondmaal. Ondanks de vele ruimtes, zorgen de glazen details ervoor dat de ruimtes indirect met elkaar verbonden zijn. Neem na een lange wandeling plaats in de woonkamer en warm op voor de houtkachel of kom tot rust op het terras buiten. De perfecte plekken om welverdiend tot rust komen.

In het hart van de Belgische Ardennen

Elk type wandelaar is in deze omgeving op de juiste plek. Je wordt namelijk omringd door natuurgebieden en bossen waar de mooiste wandelroutes beginnen. Wandel in bijna één uur naar naar het nabijgelegen dorp Mirwart. Van het historische centrum tot de prachtige bossen. Dit dorp behoort tot een van de 20 mooiste dorpen van Wallonië en wanneer je daar aankomt zul je direct begrijpen waarom. Onderweg wandel je door de prachtige bossen waar de provincie Saint Hubert bekend om staat. Voor iedereen die op zoek is naar een grotere uitdaging is de route naar Saint Hubert de perfecte fit. De host van de Airbnb accommodatie helpt je graag bij het uitstippelen van een route of het aanbevelen van leuke uitjes in de buurt. 

AccommodatiesArdennenBelgiëEuropaTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel