Altijd een flesje whisky bij de voet met deze hiking boots

door

Goede wandel- of hikeschoenen zijn essentieel voor een mooie tocht. Of je dat nu in Nederland doet, of ergens in de bergen, goede schoenen brengen je net dat stapje verder. Benieuwd welke categorie schoenen je het beste kan kopen? Lees dan het artikel over schoencategorieën. Wil je echt indruk maken, of kan je tijdens een lange sneeuwwandeling niet zonder een alcoholische versnapering? Dan zijn de Oliver Sweeney x Talisker Whisky hiking boots de perfecte match voor jou!

https://www.youtube.com/watch?v=Dhr_LRECVQg

Oliver Sweeney x Talisker Whisky hiking boots

Het Britse merk Oliver Sweeney staat vooral bekend om zijn uitmuntende kwaliteitsschoenen uit Italië. Alles wordt met de hand gemaakt in een Italiaans familiebedrijf. Je kan je voorstellen dat de schoenen daardoor niet heel goedkoop zijn, maar wel ontzettend uniek. Helemaal nadat Oliver Sweeney de samenwerking heeft opgezocht met Talisker Whisky. Deze samenwerking bracht voor de twee merken dé perfecte hiking boot.

Beste materialen

Oliver Sweeney en Talisker hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zijn de hiking boots gemaakt van het mooiste en beste Italiaanse leer. Daarnaast worden de schoenen met de hand gemaakt door de beste man uit het Italiaanse familiebedrijf. Als kers op de taart zitten er ook nog stukken whiskyvaten verwerkt in de schoenzool. Iets uniekers ga je niet snel vinden.

Hiking Boot And Whisky Gift Set

De Oliver Sweeney x Talisker hiking boot is een gelimiteerde editie die alleen in cadeaupakket wordt verkocht. In het cadeaupakket zit natuurlijk het paar hiking boots, een fles whisky en de 60 ml RVS whisky veldfles. Dit alles komt in een eikenhouten doos en is voor ongeveer €700 de jouwe! Bestellen? Dat doe je via de website van Oliver Sweeney.

Bron: Manify.nl

AccessoiresReviewsTheHike.nlWandelschoenen

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel