Foto © Marleen Annema

De Trail Community is voor en door lange afstand wandelaars

door


Helemaal opgaan in het landschap, koken op een vuurtje, in je tentje in the middle of nowhere overnachten en de volgende ochtend vanuit de wildernis de zon op zien komen. Een lange afstand wandelen brengt een fantastisch gevoel van rust en vrijheid. Ben jij dol op lange afstanden wandelen of droom je ervan om eens een meerdaagse hike te maken? Dan is de nieuwe Trail Community van Outdoor Inspiratie iets voor jou.

Nu al enthousiast geworden? Via deze link meld je je aan.

Trail Community header Paulien van Outdoor Inspiratie
Foto © Marleen Annema

Wat is de Trail Community?

De Trail Community is de online community die Paulien van Outdoor Inspiratie eind 2021 opgericht heeft. Als lid heb je 24/7 toegang tot een besloten online platform waar je al je vragen, verhalen en foto’s kunt delen met andere wandelaars. Bovendien mag je elke maand live meedoen aan een exclusieve online masterclass van grote namen uit de wandelwereld. Deze sprekers vertellen niet alleen over de wandeltochten die ze gemaakt hebben, maar ook over de mentale en praktische lessen die ze daaruit geleerd hebben.

Welke sprekers kun je verwachten?

Elke maand nodigt Paulien een nieuwe expert uit om een live presentatie te geven. De ene maand is dat een ervaren wandelaar zoals Tim Voors, Tamar Valkenier of Myra de Rooy en de andere maand is het een expert gespecialiseerd in één specifiek onderdeel van lange afstanden wandelen. In deze masterclasses leer je bijvoorbeeld over training, voeding, EHBO of navigeren.

Connecten met andere lange afstand wandelaars

Als lid van de Trail Community krijg je ook toegang tot een besloten online leeromgeving. Hierin kun je masterclasses terugkijken en connecten met andere lange afstand wandelaars. Heb je advies nodig over uitrusting, training of een specifieke route? Dan kun je je vraag in deze omgeving stellen en kunnen andere leden je helpen. Ook vind je in deze online leeromgeving ervaringsverhalen en foto’s van andere leden, waaruit je inspiratie kan putten voor je volgende toffe hike. Ben je op zoek naar een wandelmaatje? Dan kun je in de groep een oproepje doen.

Paulien van Outdoor Inspiratie
Foto © Marleen Annema

Wat kost lidmaatschap op de Trail Community?

Lidmaatschap van de Trail Community kost 8.50 euro per maand of 85 euro per jaar. Als je voor 1 april 2022 via deze link bestelt, krijg je de eerste maand gratis én twee maanden extra gratis als je direct lid wordt voor een jaar. Voor deze prijs krijg je toegang tot de online leeromgeving vol inspiratie en kennis én kijk je elke maand minstens één live masterclass van een expert. 

ActiviteitInspiratieTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.