The North Face Dryzzle is de lekkerste outdoor regenjas ever

door

The North Face en Futurelight zijn voor ons en de meeste outdoorliefhebbers geen onbekenden. En naast de allertofste collecties voor onder andere wintersport, is er dan nu ook een echte rainwear collectie. The North Face Futurelight Dryzzle is waarschijnlijk de allerfijnste en meest veelzijdige regenjas die je ooit gevoeld hebt. Zijdezacht voor een hardshell was een utopie. Tot nu.

The North Face Dryzzle Futurelight

De Dryzzle jacket is een duurzame en milieubewuste jas die is gemaakt voor iedere avonturier. Of dat nu een daily commute is naar jouw werk, een dagwandeling of misschien wel een huttentocht. Dankzij het innovatieve Futurelight is de Dryzzle jacket ademend én waterdicht. Inderdaad, het is dus een regenjas die niet plakt van het zweet.

Het Futurelight materiaal in de Dryzzle

Waar het Futurelight principe feitelijk op neerkomt is dat de stof zó fijn is geweven, dat er geen waterdruppels naar binnen kunnen, maar wel condens naar buiten kan. Om er iets meer op in te zoomen en in termen van The North Face te blijven, is er gebruik gemaakt van een nano-membraan. Dit membraan heeft de eigenschappen om een luchtstroom te creëren, maar toch winddicht én waterdicht te zijn. Een groot voordeel is dus dat de Dryzzle jouw lichaamstemperatuur reguleert en je dus niet snel jouw jas hoeft te wisselen.

Soorten en maten

De The North Face Dryzzle Futurelight jacket is duurzaam, milieubewust en vrij van PFC. Dankzij het gebruik van nylon en polyester is de jas maar 300 gram en dus super licht. Omdat het een shell jas is, is het wel lekker om een tussenlaag te gebruiken als het wat kouder weer is. En omdat de jas net zo flexibel is, als dat jij bent, komt hij in allerlei verschillende kleuren. Voor zowel heren als dames zijn er wat knallers van kleuren en iets meer neutrale opties.

Aanschaf

De The North Face Dryzzle is verkrijgbaar voor zowel heren als dames voor € 229,95. Maak jouw outfit compleet met een Dryzzle Futurelight-broek en niets kan je meer stoppen.

ReviewsThe North FaceTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.