Door weer en wind met de nieuwe The North Face Apex Flex

door

Met The North Face ben je waarschijnlijk wel bekend. Maar ben je dat ook met The North Face Apex Flex? Deze jassen bieden je de perfecte bescherming tegen weer en wind. Een flinke regenbui zal jou niet meer weerhouden om naar buiten te gaan.

The North Face Apex Flex

The North Face Apex Flex GTX 2.0, zoals de jassen volmondig heten, zijn zoals de naam wel doet vermoeden, een 2.0 versie van de voorganger. De jassen zijn nog lichter, gestroomlijnder en meer waterbestendig dan de voorganger van The North Face Apex Flex. Eveneens konden de kleuren natuurlijk niet achter blijven en kan je weer helemaal mee met de trends van nu.

Travel light and comfortable

De 2.0 versie is eigenlijk een jas die elke outdoor liefhebber in zijn kast moet hebben hangen. De jas is namelijk volledig waterbestendig, maar door de zachte katoenen binnenkant toch heel comfortabel om te dragen. En ondanks de hoogwaardige eigenschappen van de gebruikte materialen, is The North Face Apex Flex GTX 2.0 maar 800 gram. Door gebruik te maken van Gore-Tex materialen ademt het jack ook nog eens goed en zorgt het ervoor dat je altijd voldoende bewegingsruimte en comfort hebt tijdens jouw avontuur. Uiteraard is de Apex Flex verkrijgbaar in zowel een vrouwen- als manneneditie in diverse kleuren. Kopen doe je hier!

The North Face Apex Flex GTX-4The North Face Apex Flex GTX

NieuwsReviewsThe North FaceTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.