The Alpinist – Nu ook in Nederland te zien

door


Een tijdje terug, in september om precies te zijn, hebben wij je verteld over de film: The Alpinist. In deze indrukwekkende documentairefilm volgen we de 23-jarige Marc-André Leclerc. Marc zijn liefde voor bergen en de natuur hebben hem ontpopt tot een ervaren solo bergbeklimmer. Marc-André Leclerc is een alpinist, een bergbeklimmer op rotsen, sneeuw en ijs. Angst voor hoogte, daar lijkt Marc-André geen last van te hebben. Angst voor camera’s daarentegen wel. Zo cameraschuw dat Marc-André is, neemt hij je toch mee in zijn avonturen. De documentaire volgt hem in zijn volgende uitdaging; het beklimmen van de meest gevaarlijke solo bergbeklimming in Patagonië. De film, The Alpinist, was tot voor kort helaas nog niet in Nederland te bewonderen, maar daar komt verandering in. Vanaf donderdag 17 februari draait The Alpinist in de bioscopen in Nederland. Is je interesse gewekt? Aan het einde van dit artikel hebben we een leuke verrassing voor je.

The Alpinist, nu ook te zien in Nederland

Vanaf 17 februari draait de The Alpinist in ongeveer 50 bioscopen door heel Nederland. Deze spannende en aangrijpende documentaire geeft je een kijkje in het leven van Marc-André en de meningen van zijn familie en vrienden over zijn extreme hobby. Ik heb een vermoeden dat we heel wat momenten op het puntje van onze stoel gaan zitten tijdens deze film.

The alpinist 3

Win bioscooptickets

Vanaf donderdag 17 februari kun je The Alpinist in de Nederlandse bioscoop bewonderen. Wij hebben iets leuks voor je: wij mogen namelijk twee keer twee tickets weggeven voor deze film. Wij geven het ene setje tickets weg via Facebook en het andere setje tickets via ons Instagramkanaal. Zelf kaarten kopen? Dat doe je via deze site. Heb je het ‘filmkijkvirus’ te pakken? wij hebben een rijtje met toffe natuurfilms voor je klaar staan. Check daarnaast voor ook eens het interview met de hoofdrolspeelster van de Human Nature film eens. Ook die outdoor film komt binnenkort namelijk uit.

AlpenEntertainmentTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.