Copyright: The Hike

De ideale daypack om te dragen tijdens het hiken

door

In het artikel over hiken voor beginners, gaf ik al 15 handige tips en essentials om je voor te bereiden op je hike. Daarin staat bijvoorbeeld dat je extra sokken, een regenjas, voldoende eten en drinken en zonnebrand moet meenemen. Maar waar laat je al die spullen tijdens je hike?! In een rugzak natuurlijk. De rugzak is een onmisbaar item voor als je gaat hiken. Nu zijn er natuurlijk meer dan genoeg opties beschikbaar, maar welke is de beste fit voor jou? We helpen je een handje door een paar rugzakken op een rijtje te zetten.

The North Face BOREALIS rugzak

Een rugzak van The North Face is eigenlijk altijd een goede keuze. The North Face biedt goede rugzakken, die er ook nog eens mooi uitzien. Ideaal voor de hiking avonturiers onder ons, maar eigenlijk geschikt voor iedereen. Ze misstaan namelijk helemaal niet in het dagelijkse leven. The North Face BOREALIS biedt zelfs ruimte genoeg om een 15 inch laptop in te stoppen. Maar voor jouw hike heb je die helemaal niet nodig natuurlijk. Daarvoor zijn de andere benefits meer geschikt. Bijvoorbeeld de gevoerde schouderbanden, het gewatteerde rugachterpand met ruggengraatkanaal, de borstriem of de afneembare heupriem. Met de spanbanden aan de zijkanten van de tas kun je alles zo compact mogelijk opbergen. De The North Face BOREALIS is van polyester en heeft een inhoud van 25 liter.
Maat: 32 x 47.5 x 20 cm

Nike Commuter rugzak

De Nike Commuter backpack is eigenlijk bedoeld voor het hardlopen. Dat brengt een aantal voordelige features met zich mee. Met hardlopen wil je natuurlijk dat je rugzak zo min mogelijk beweegt. Deze rugzak is daarom uitgerust met een extra stabiele constructie. Toch hoef je niet bang te zijn dat je rug gaat zweten doordat de boel zo strak op je rug zit. Het vlak op de rug zorgt juist voor extra ventilatie. De borstband is verstelbaar, voor een pasvorm op maat. Er zijn meerdere vakken, zodat je je spullen goed en georganiseerd kunt meenemen. Daarnaast kun je je waterfles met een clip bevestigen, zodat hij er niet uitvalt tijdens het bewegen. Ook heeft de rugzak reflecterende details, zodat je goed opvalt op de weg.
Maat: 48,5 x 30,5 x 18 cm

Quechua NH500 rugzak

Last but not least stippen we deze handige en vooral goedkope rugzak van Decathlon aan. De Quechua NH500 is een backpack met een inhoud van 10 liter. Dat is dus een stuk kleiner dan de rugzak hierboven. Toch heb je soms niet meer nodig dan dit. 10 liter is een handig formaat als je een paar uurtjes gaat wandelen en alleen de noodzakelijke dingen mee wilt nemen, zoals water, energiebars en een windjack. De rugzak is uitgerust met slimme technologieën zoals een ademend rugpand en schouderriemen met zacht schuim voor meer comfort. Het borstriempje zorgt voor meer stevigheid. Leuke toevoeging bij deze rugzak zijn de duimsteunen. Een kwestie van duimen inhaken en gaan.
Maat: 22 x 35 x 16 cm

ReviewsRugzakkenThe North FaceTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.