Molly Socks zijn de hipste wandelsokken

door

Wandelkleding is al lang niet suf meer. Wandelschoenen worden steeds hipper, maar ook wandelsokken worden naar het hogere niveau getild. We maakten kennis met het Nederlandse Molly Socks. Wandelsokken die niet alleen maar hip zijn, maar ook ontzettend lekker lopen. Het winkelen van de juiste wandelkleding wordt steeds leuker.

Molly Socks

Bij Molly Socks ben je aan het verkeerde adres als je op zoek bent naar normale wandelsokken. Het Nederlandse merk heeft namelijk alleen maar hippe wandel-, ski- en snowboardsokken. De printjes maken je niet alleen vrolijk. Ook de eigenschappen van de sokken zijn van topniveau. Doordat er gebruik is gemaakt van bamboe, zijn de sokken super fijn en zacht. Daarnaast zorgt bamboe er ook nog eens voor dat het extra isolerend en vocht afvoerend is. Kortom, het perfecte materiaal voor een wandelsok.

Eigenschappen

Molly Socks hebben een anatomische linker- en rechtervoet, zodat de sokken perfect op jouw voeten aansluiten. Daarnaast is de hiel en enkel verstevigd en is er extra stretch in het voetboog gedeelte. Waar het vroeger alleen noodzaak was om de juiste wandelsokken te hebben, is het nu ook leuk geworden. En dat met de juiste eigenschappen, want de sokken kunnen jouw hike maken of breken. Niets is zo vervelend als op de blaren lopen. Een prachtige hike brengt een extra grote glimlach op jouw gezicht door het dragen van de juiste sokken.

Tips bij het kopen

Molly Socks geven je uitgebreide wasinstructies. Het is verstandig om je daaraan te houden, want het is zonde om jouw sokken te warm te wassen of het in de droger te stoppen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste maat te kopen. Zorg ervoor dat ze niet te ruim zitten, want dan gaat het schuren. Eveneens een te dikke sok in een te kleine schoen is niet bepaald een plezier.

KledingReviewsTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.