Altijd schoon drinkwater bij de hand met de LifeStraw Go waterfles

door


LifeStraw lanceert de gloednieuwe LifeStraw Go waterfles! Met deze fles zit je nooit meer zonder schoon drinkwater, waar ook ter wereld. Je kan de fles gemakkelijk vullen met water uit een meer, beekje of kraan. De filter in de fles zuivert het water en zorgt ervoor dat je schoon en veilig water drinkt, zónder bijsmaak. Daarnaast is de waterfles ook herbruikbaar, zeg maar dag tegen al dat plastic afval!

Hoe werkt de LifeStraw Go waterfles?

LifeStraw Go is een geavanceerde drinkfles met filter die beschermt tegen bacteriën, parasieten en microplastics. Dat is niet alles, want hij filtert ook chemicaliën als chloor uit het water, waardoor het water beter smaakt. Er wordt een slimme Hollow fiber techniek gebruikt waardoor de filter het vervuilde water moeiteloos kan zuiveren. De wanden van de filter bevatten poriën van 0,2 micron groot, waar alleen het schone water doorheen komt en bacteriën, protozoa en vuil achterblijven.

Gebruiksaanwijzing voor de LifeStraw Go waterfles

De BPA-vrije fles is ideaal om te gebruiken tijdens wandelingen, het kamperen, verre reizen en noodsituaties. De waterfles is natuurlijk ook perfect voor op vakantie, als je het water uit de kraan niet vertrouwt. Ook het reinigen van de Lifestraw Go is een fluitje van een cent: de fles en dop mogen gewoon in de vaatwasser, zodra je de filter verwijderd hebt.

LifeStraw Go waterfles gebruik

Give Back Programma

LifeStraw heeft een programma opgezet waarbij ze mensen over de hele wereld voorzien van schoon drinkwater. Naast het uitdelen van waterfilters gaat LifeStraw op pad met een team (van onder andere vrijwilligers). Op cruciale locaties over de hele wereld, zorgt het programma voor duurzaamheid door middel van uitgebreide planning, training en opleiding van mensen die dit nodig hebben. Van elk gekocht product van LifeStraw kan een kind in nood een schooljaar lang schoon water drinken. Zo heeft het Give Back Programma al meer dan 3 miljoen mensen structureel toegang gegeven tot schoon drinkwater. Daarnaast zijn er meer dan 1,5 duizend scholen bereikt en ruim 12 duizend water filters afgeleverd!

LifeStraw Go waterfles

Verkrijgbaar

De LifeStraw Go is verkrijgbaar in de kleuren: Blue, Clear, Dark Teal, Grey, Green, Pink, Purple en Light Blue. Ook is de waterfles verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: een 0,7 liter en een 1 liter versie. Beide flessen passen gemakkelijk in elke sporttas, rugzak of reiskoffer. De Go waterfles kan je scoren in verschillende outdoorwinkels en de webshop van LifeStraw. Wie weet loop jij binnenkort rond met deze hippe waterfles!

LifeStraw Go waterfles productshot

AccessoiresReviewsTheHike.nlVeiligheid

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.