Alpentocht 2021 | Met een goed gevoel voor het goede doel

door

Voor even de zon in het hart laten schijnen. Voor even zorgeloos lachen. Voor even ziekte doen vergeten. Dat is wat de CliniClowns dagelijks doen voor kinderen en mensen met dementie. Een goed doel waar wij bij The Hike graag ons beste beentje voor voorzetten. Dat doen we tijdens de Alpentocht 2021, die van 1-5 september plaatsvindt in het Franse bergdorp Val Thorens. Ga jij met ons mee naar de top? Je mag wandelen, rennen of fietsen. Als je het maar doet op z’n CliniClowns: met aandacht, liefde, plezier en een flinke dosis positiviteit.

Een goed gevoel

Wij van The Hike zijn al meerdere keren in Val Thorens geweest. Altijd om te skiën, nog nooit om te hiken. De weg vanuit het dal naar het dorp kunnen we zo ongeveer dromen. Het moment waarop je bij Moûtiers de afslag naar Val Thorens neemt, beginnen de kriebels al te komen. Je weet dat je een klein uurtje later in het dorp in de sneeuw staat. Het dorp vanuit waar je op de lange latten de mooiste en langste afdalingen kunt maken. Het dorp waar het iedere winter volop feest is. Een heerlijk gevoel! Maar ja, dat is het gevoel dat de autoreis oproept. Lopend is het natuurlijk een heel ander verhaal. Hoe dat gevoel gaat zijn, weten we nu nog niet. Maar daar komt in september verandering in. Dan doet The Hike namelijk mee met Alpentocht 2020!

Alpentocht 2021

Hoe meer deelnemers aan Alpentocht 2021, hoe meer donaties voor CliniClowns, hoe meer zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie positieve aandacht kunnen krijgen. Daarom roepen wij jou op om ook mee te doen aan de Alpentocht. Je kunt je inschrijven als individu of als team. Trommel je vrienden, familie of collega’s op om met je mee te doen. Houd de één meer van fietsen, de ander van hardlopen en jij meer van lopen? Dat is geen probleem. Alle drie de sporten zijn vertegenwoordigd waardoor je toch mooi samen mee kunt doen.

Sluit je aan bij team The Hike

Inschrijven bij team The Hike kan ook! Wij zoeken namelijk nog teamies. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om met ons mee te doen, hebben wij ons ingeschreven voor de 17km. We vinden het super tof als jij je bij ons aansluit. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. Wij voegen je dan toe aan onze team-omgeving, waarna je het inschrijfgeld zelf via de website van Alpentocht kunt voldoen. Als jij voor de betaling en sponsorgeld zorgt, zorgen wij in september voor een paar handige goodies. Meer info over kosten en aanmelden (bij team The Hike) lees je in dit artikel.

Een beetje voor jezelf en een beetje veel voor een ander

De Alpentocht is een perfecte combinatie tussen aandacht voor jezelf en aandacht voor het goede doel. Je levert namelijk twee dingen: 1. een unieke sportprestatie en 2. een bijdrage aan CliniClowns. Dat doe je natuurlijk niet helemaal alleen. Met ruim 500 andere deelnemers loop, ren of fiets je op 5 september de berg naar Val Thorens op. Je kunt kiezen uit twee routes. Start je helemaal onderaan, dan is het 37 kilometer naar boven. Is iets minder ver ook al een uitdaging, dan kun je kiezen voor de route van 17 kilometer. Behalve een sportief event, is Alpentocht ook een lang weekend vol gezelligheid en samenhorigheid.

Zodra de inschrijving wordt geopend, houden we je op de hoogte!
Liever niet meedoen of supporteren, maar wel doneren? Je mag ons natuurlijk altijd sponsoren!

AlpenEuropaFrankrijkTheHike.nlWandelroutes

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.