The Hike op Veluws avontuur in nieuwe adidas TERREX-collectie

door

Dat je niet ver hoeft te reizen om van de natuur te genieten, hebben we tijdens de pandemie massaal ontdekt. Ook adidas begreep dat en dompelde ons daarom onlangs – gehuld in de nieuwe TERREX-collectie – onder in de Veluwse pracht. Letterlijk.

Een ijskoud begin

Samen met de winnaars van de Hike&Discover-actie en een twintigtal andere outdoor-fanaten mochten we namelijk een dag lang de TERREX-collectie van adidas uitproberen en dat begon met een ijsbad. Daarmee werd niet alleen ons karakter op de proef gesteld, maar ook de swim gear van het sportmerk. Een bijzondere ervaring, want door te focussen op je ademhaling kun je een staat van acceptie vinden die je door de pijn van het ijskoude water heen helpt. Door regelmatig een ijsbad te nemen, train je het lichaam en de geest om om te gaan met barre omstandigheden of angsten, zoals je die kunt tegenkomen tijdens zware hikes in de bergen. Een aanrader!

The HIke-redacteur Leroy in het ijsbad

Stijlvol de bossen in

Nadat we geslaagd waren voor het ijsbad (zie bewijs hierboven), werden we gehuld in een complete en warme outdoor-outfit. Van een fleece trui tot lichtgewicht jack, broek én wandelschoenen. Het doel? Ervaren dat adidas een serieuze speler is in de outdoor-markt. En toegegeven: de kleding voelt stevig, zit comfortabel en is – en dit is lang niet altijd zo als het om outdoor-gear gaat – bijzonder stijlvol. Dat kleding praktisch moet zijn betekent immers niet dat je alle stijlregels overboord mag gooien.

Voorzien van een nieuwe outfit trokken we de bossen in om de schoenen te testen én te proeven van de natuur door verschillende eetbare planten te proeven. Een mooi proces én tegelijkertijd ook pijnlijk om te ervaren hoe weinig we als groep eigenlijk écht van de natuur wisten. Gelukkig was er één persoon aanwezig die als geen ander wist hoe je met plantaardige ingrediënten een topmaaltijd kan maken: chef Joris van Tongeren. Elke hap was werkelijk een smaakcadeau! Wat een heerlijk dag was dit.

Benieuwd naar de TERREX-collectie? Meer info over de collectie vind je hier.

KledingNieuwsReviewsTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.