Laat jouw groene sporen achter met/op de Cloudrock Edge Raw wandelschoen

door

Grote kans dat er bij het zien van deze Cloudrock Edge Raw schoen van On Running een paar gedachten bij je opkomen, zoals ‘wat een gave schoen!’ ‘Is dit een wandelschoen?’ ‘Kan ik dan eindelijk dezelfde schoenen dragen voor lifestyle en outdoor activiteiten?’ En ‘wat is ‘ie wit!’ Die verrassende gedachten kloppen allemaal. Daarmee kunnen we concluderen dat dit geen doorsnee outdoor schoen is. Genoeg reden dus om hem wat uitgebreider bespreken.

Cloudrock Edge Raw

Cloudrock Edge Raw

Het meest opmerkelijke aan deze schoen is natuurlijk zijn witte kleur én dat hij lekker duurzaam is gemaakt. Twee aspecten die ook nog eens met elkaar te maken hebben. De schoen is namelijk niet geverfd en gebleekt, om het milieu minder te belasten. Vandaar de ‘undyed‘ kleur. Daarnaast is een groot deel van de gebruikte materialen gerecycled. Ondanks de witte kleur, heb je met deze schoen dus een mooie groene afdruk. Grote kans dat de schoen zelf ook vrij snel groen (of bruin) wordt, maar dat maakt niet uit. Zie het als een leeg canvas, waar jij zelf herinneringen aan jouw avonturen op verzamelt. En lukt het jou wel om ze mooi wit te houden? Dan heb je meteen een super tof paar schoenen voor urban en lifestyle activiteiten.

Lopen op wolken

We concludeerden eerder al dat het zien van de Cloudrock Edge Raw Undyed interessante gedachten oproept. Maar ook het voelen van de schoen gebeurt niet ongemerkt. De schoen zit namelijk heerlijk, doordat hij stevig en toch soepel is. Ook heeft de schoen goede grip en prettige demping. Dat komt door de kenmerkende CloudTec® technologie van On Running. Waar andere merken ‘air‘ in de zolen stoppen, haalt On juist materiaal weg. Wat overblijft is een lichtgewicht schoen met speciale kussentjes die zich aanpassen aan de druk van buitenaf. Alsof je op wolken loopt. Als kerst op de taart is de Cloudrock Edge Raw ook nog eens waterdicht en windproof.

Cloudrock Edge Raw

Join de revolutie

Het Zwitserse merk On Running is relatief gezien nog niet zo lang op de markt. Het merk is pas gestart in 2010. Toch hebben ze in tien jaar tijd al een redelijke revolutie teweeg gebracht in de hardloopwereld. Inmiddels zijn er ruim zeven miljoen mensen, verspreid over 50 landen, die met veel plezier gebruik maken van de schoen van On. Daarmee was het tijd voor het merk om de revolutie door te trekken in andere outdoor schoenen. Zo ontstonden bijvoorbeeld de succesvolle Cloudventure schoenen, die perfect zijn voor trailrunning, en de Cloudrock wandelschoenen. Tot die laatste serie hoort de Cloudrock Edge Raw.

Cloudrock Edge Raw

On RunningReviewsTheHike.nlWandelschoenen

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Interessant artikel. Heb al hardloopschoenen van On Running de Cloudace. Vanwege wat blessureleed wil ik ze nog inwijden. Ze lonken in de gang. Dus ik zie ze vaak. Binnenkort ga ik letterlijk de stoute schoenen gebruiken. Greetz Bert Linde. Normaliter help ik regelmatig bij tal van sportevementen. Nu al sinds maart spijtiggenoeg. Wel veel wandelen en fietsen alleen of met klein clubje (1.5 meter) be strong thanx Hike for your reviews

  Beantwoorden
  • Hoi Bert,
   Bedankt voor je bericht! De Cloudace schoenen zijn ook top. We snappen dat ze staan te lonken. Hopelijk is het blessureleed snel voorbij en kun je op pad met de schoenen. Take care!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.