Outdoors met kids: op pad met de Thule Urban Glide

door

Naar buiten! Dat willen we allemaal wel, zeker in een tijd waarin de muren langzaam op ons af lijken te komen. De bossen in, het strand op, een rondje wandelen of zelfs hardlopen; met veel kinderwagens niet altijd even handig. Gelukkig is daar het Zweedse merk Thule, met haar award-winning kinderwagens. Zo maakten we eerder kennis met de Thule Sleek en zien we nu de Thule Urban Glide 2 in nieuwe kleuren. De wagen is uitermate geschikt voor oneffen oppervlakten en is met zijn drie wielen bijzonder wendbaar. Met de reiswieg perfect voor de jongste spruit en met zitje en zonnekap geschikt om mini-you in stijl te vervoeren tijdens jouw outdoor avontuur. Onze favoriet? Cypress Green. Mooie camouflage in herfstachtige bossen! Wanneer ga jij op pad met de Thule Urban Glide? 

Thule Urban Glide 2 kinderwagen

Thule Urban Glide 2 staat garant voor outdoor avonturen met jonge kinderen

Outdoors met kids: op pad met de Thule Urban Glide? Urban staat voor stads en je zou dan ook niet direct denken dat deze kinderwagen zich uitermate leent voor actieve avonturen outdoors. Toch is dat zo! De Thule Urban Glide 2 is ideaal voor gezinnen die graag de hort op gaan. Hij is makkelijk wendbaar; heeft een geïntegreerde met de hand bedienbare draairem voor meer veiligheid en controle tijdens het remmen op heuvelachtige terreinen en tijdens het rennen. Daarnaast is de Urban Glide met één hand eenvoudig op te vouwen tot een compact pakket. Ideaal voor in de achterbak van de auto dus. Want als het aan Thule ligt, draait het allemaal om een actieve levensstijl en dagelijkse avonturen met het hele gezin. Of dit nu in de stad is, of in de vrije natuur. 

Hardlopen met de wagen

Lekker de natuur in of een rondje hardlopen? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om jouw kleine mee te nemen! Daarbij zijn enkele tips natuurlijk altijd handig. Zo raden we je aan om in het begin niet te lange afstanden af te leggen. Ondanks het feit dat de Urban Glide een fijne hardloopwagen is, is het natuurlijk extra ballast die je voortstuwt. Leg het tempo ook niet te hoog en geniet van de omgeving. Doe geen oortjes in of koptelefoon op: een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker met zo’n obstakel! Maak het voor jouw kleine ook een mooi uitje. Stop bij een speeltuintje, kijk samen naar de koeien in het weiland en maak mooie plaatjes. Kortom, have fun en ga lekker outdoors met kids! 

Thule Urban Glide 2 outdoor kinderwagen productfoto

Dit is Thule

Het merk Thule werd opgericht in 1942. Onder het motto Bring your life, biedt Thule een breed scala aan premium producten voor actieve mensen die hen toelaat alles mee te nemen waar ze het meest om geven – veilig, gemakkelijk en in stijl. Thule ontwerpt en vervaardigt dakdragers, fiets-, water- en wintersportdragers, dakkoffers, computer- en cameratassen, sporttassen, rugzakken en kindgerelateerde producten zoals kinderwagens, fietszitjes en fietskarren. De producten worden in meer dan 140 landen verkocht. Thule is het grootste merk binnen de Thule Groep.

AccessoiresMet kidsTheHike.nl

Delen op socials

Over de auteur van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.