Over The Hike

by Mechteld
Over The Hike

Hi there,

Wat leuk dat je de tijd neemt om wat meer over TheHike.nl te weten te komen. The Hike is namelijk ontstaan uit een persoonlijk enthousiasme voor hiken en alle aangrenzende onderwerpen, zoals gear, travelling, food en fit zijn. Waar dat enthousiasme vandaan komt en waarom we het met de wereld wil delen? Dat lees je op deze pagina.

Grenzeloze mogelijkheden

‘TheHike.nl is een online platform dat voorziet in mooie, nuttige, motiverende en ‘easy to understand’ content die jou helpt om de top te bereiken en tegelijkertijd te kunnen genieten van de wereld.’ Dat klinkt als een positionering. En dat is het ook. Maar er is ook een dieperliggende gedachte: In het dagelijkse leven als marketeer denk je vaak na hoe bedrijven zich het beste kunnen profileren, zodat ze relevant en waardevol zijn voor de klant. Automatisch denken we dan ook regelmatig aan ons eigen leven. Wat is relevant en waardevol voor mij? Als zogenoemde millenial (Gen Y) zijn we opgegroeid in een explosie van luxe, technologie, nieuwe media en gadgets. We schijnen goudhaantjes te worden genoemd. Maar tegelijkertijd hebben we keuzestress en voelen we een enorme werkdruk. All eyes on us. Daarom zijn we constant op zoek naar grip. Grip op de grenzeloze mogelijkheden die de wereld ons biedt. En grip op ons leven. Het is niet voor niets dat steeds meer leeftijdsgenoten de boel de boel laten en voor onbepaalde tijd de wijde wereld in trekken. Om de wereld en zichzelf te ontdekken. Op zoek naar betekenis. Want betekenis zorgt voor grip.

Ain’t no mountain high (of hike?) enough

Wij krijgen grip door te hiken. Net als onze leeftijdsgenoten, even de boel de boel laten en de wijde wereld in trekken. Ver weg of dichtbij, dat maakt niet uit. De buitenlucht brengt het hoofd tot rust, het actief bezig zijn geeft energie en hoe groter de uitdagingen onderweg, hoe groter de kick. Ain’t no mountain high enough.
Steeds op zoek naar nieuwe hike-avonturen, ontdekten we dat er maar bar weinig hike-informatie beschikbaar is in Nederland. Tijd om daar verandering in the brengen! Dus zijn we TheHike.nl begonnen. Een platform waar we jou als bezoeker een beetje grip geven op de onbegrensde mogelijkheden van het hiken. Hopelijk helpt het jou om ook op hike-avontuur te gaan.

Sluit je aan bij #TheHikeNL

TheHike.nl is niet alleen bedoeld voor onze verhalen, maar ook voor die van jou! Laten we samen op avontuur gaan. Een community beginnen van like minded hike-junkies. Deel je mee via #TheHike?! Je mag natuurlijk ook contact opnemen. Dan laten we samen aan iedereen zien hoe indrukwekkend de wereld is.

Tot snel!

Mechteld & Kaz