Over The Hike

by Mechteld
Over The Hike

Hi there,

Wat leuk dat je de tijd neemt om wat meer over TheHike.nl te weten te komen. The Hike is namelijk ontstaan uit een persoonlijk enthousiasme voor hiken en alle aangrenzende onderwerpen, zoals gear, travelling, food en fit zijn. Waar dat enthousiasme vandaan komt en waarom we het met de wereld willen delen? Dat lees je op deze pagina.

Online outdoor platform

Het begon in 2016 als een hobby; regelmatig eropuit trekken om de boel de boel te laten en de wijde wereld in te trekken. Steeds op zoek naar nieuwe hike-avonturen, ontdekten we dat er maar bar weinig hike-informatie beschikbaar is in Nederland. Tijd om daar verandering in the brengen! Dus zijn we TheHike.nl begonnen. Een platform waar we bezoekers inspireren met de onbegrensde mogelijkheden van het outdoor leven.

Dat doen we vandaag de dag nog steeds, maar dan als hobby én werk. En niet meer alleen al wandelend, maar ook al rennend, op de fiets, ski’s, in een kano, al klimmend en door middel van andere outdoor activiteiten. Ver weg of dichtbij, dat maakt niet uit. De buitenlucht brengt het hoofd tot rust, het actief bezig zijn geeft energie en hoe groter de uitdagingen onderweg, hoe groter de kick.

We hebben als doel om outdoor enthousiastelingen samen te brengen om inspiratie op te doen, kennis te delen en de wereld op een actieve, duurzame en toegankelijke manier te laten ontdekken. Daarom breiden we het platform steeds verder uit. Zo hebben we in 2021 een Forum toegevoegd, net als onze eigen webshop vol met kleurrijke en duurzame lifestyle producten. En we zitten niet stil… maar daarover later meer 🙂

Kortom; The Hike is hét online outdoor platform van Nederland.

Sluit je aan bij #TheHikeNL

TheHike.nl is niet alleen bedoeld voor onze verhalen, maar ook voor die van jou! Laten we samen op avontuur gaan. Een community beginnen van like minded outdoor-enthousiastelingen. Deel je mee via #TheHike?! Je mag natuurlijk ook contact opnemen. Dan laten we samen aan iedereen zien hoe indrukwekkend de wereld is.

Tot snel!

Mechteld & Kaz