Adverteren

by Mechteld

The Hike leent zich perfect als middel om te adverteren. In de niche outdoor markt van Nederland, bevindt The Hike zich in het hart van de doelgroep. Opgericht in 2016 en nu als een van de toonaangevende outdoor inspiratiewebsites in Nederland. Voor vragen over ons bereik, overige facts en welke adverteer mogelijkheden er zijn kun je contact met ons opnemen. We zijn op zoek naar de perfecte mix tussen adverteerder en content die bij onze doelgroep aansluit.

Adverteren en samenwerken

Wil je meer over The Hike weten? We vertellen hier alles over ons.

Voor samenwerkingen met ons, kun je het beste contact opnemen via [email protected] of via onze contactpagina. Betalende content moet minstens zo interessant zijn voor onze bezoekers, als onze redactionele stukken. Dit biedt niet alleen voor ons, maar ook zeker voor jou het beste rendement.

Op The Hike bieden we een matchende partij de mogelijkheid om te adverteren of samen te werken. Dit kan bijvoorbeeld met merken, bestemmingen of diensten zijn. We bieden uitgebreide mogelijkheden van advertorials, banners en social media exposure. Eveneens kunnen we de content ook verder verspreiden via onze andere MagMedia kanalen, zoals Manify.nl, Mellowed.nl en Ladify.nl .

‘TheHike.nl is een online platform dat voorziet in mooie, nuttige, motiverende en ‘easy to understand’ content die jou helpt om de top te bereiken en tegelijkertijd te kunnen genieten van de wereld.’

Doel- en volggroep

Het profiel van onze lezers sluit naadloos aan bij onze schrijfstijl. Zo is 40% van de lezers in de millennial leeftijdscategorie tussen 25-34 jaar. 35-44 jaar en 45-54 jaar volgen beide op de voet met 20% per categorie. Ruim 90 procent van de lezers komt uit Nederland of België. Hiervan is 48% man en 52% vrouw.

Pakketjes

Pakketjes? Graag, want pakketjes vinden we leuk. Het opsturen van producten houdt niet automatisch in dat we er iets over plaatsen. Wil je zeker zijn van aandacht voor jouw product(en)? Neem dan zeker even contact op.

Address:
THE HIKE / MANIFY
Burgemeester Loeffplein 70E
5211 RX  ‘s-Hertogenbosch
The Netherlands

Grisport-Summit-5